Haberler

Kyk Futbol Turnuvası Bafra'da Başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra’da başladı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra'da başladı.

Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdunda yapılan futbol turnuvası açılış törenine Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Mili Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Ünsal Uludağ, misafir yurt yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

Uludağ, yaptığı konuşmada, "Üniversite gençliğinin, üniversite öğrencisinin farkındalığı olmalı. Biz değerli öğrencilerimizden şunu istiyoruz, turnuva boyunca her şey sahada kalıp bitmeli. Yenen takım ile yenilen takım arasında kardeşlik olmalıdır. Ben tüm yurt takımlarımıza başarılar dilerim" dedi.

KYK Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise "Sizler yarınlarımızı şekillendirecek gençlersiniz. Göklerdeki dalgalanan bayrağımızı kıyamet sabahına kadar getirecek genç nesillersiniz. Bu memleket siz değerli gençlerimize emanettir. Düzenlenen bu futbol turnuvasına katılan yurt takımlarımıza başarılar diler, müsabakaların kardeşlik içerisinde geçmesini dilerim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bafra Şehir Stadı yan sahada Zile Öğrenci Yurdu ve Terme Öğrenci Yurdu karşılaştı. Maçın başlama vuruşunu ise KYK Bölge Müdürü Kasapoğlu yaptı.

İki takım arasındaki karşılaşma çekişmeli geçerken, maç 2 -2 beraberlikle bitti. Zile Öğrenci Yurdu takımı, penaltı atışlarında, Terme Öğrenci Yurdunu 4-2 yendi.

Turnuvanın beş gün süreceği bildirildi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Uludağ Samsun Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title