Haberler

Kyk'dan Keşan'a 300 Kişilik Öğrenci Yurdu

Edirne’nin Keşan ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu tarafından kiralanan 2 bina, 300 kişilik öğrenci yurdu olarak düzenlenecek.

Edirne'nin Keşan ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu tarafından kiralanan 2 bina, 300 kişilik öğrenci yurdu olarak düzenlenecek.

Keşan'daki en önemli eksikliklerden biri olan öğrenci yurdu sorunu, Kredi Yurtlar Kurumu'nun kiralama usulü ile çözülüyor. Daha önce Keşan Ticaret ve Sanayi Odası binasının arka kısmını öğrenci yurdu olarak kiralayan Kredi Yurtlar Kurumu, öğrenci sayısının da artmasıyla birlikte yeni bir arayışa girdi.

Önümüzdeki yıl Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu'nun da hizmete girmesiyle birlikte öğrenci sayısında ciddi bir artışın olacağını planlayan Kredi Yurtlar Kurumu, bu bağlamda bir çalışma başlattı. Yenimahalle'de Millet Caddesi üzerinde TOKİ FSM ayrımında bulunan ve özel şahsa ait iki binanın kiralandığı, bu iki binaya 300 öğrenci kapasiteli yurt yapılacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili bina sahipleriyle gerekli sözleşmenin Ankara'da imzalandığı öğrenilirken, yurdun eşyalarının da hazır olduğu ve Ankara'dan Keşan'a gönderileceği belirtildi. Şu anda binaların içinde bir takım düzenlemelerin yapıldığını belirten yetkililer, 300 kişilik öğrenci yurdunun akademik yılın ikinci yarısına yetişeceğini ve Şubat ayı sonuna kadar binanın faaliyete geçmeye hazır olacağını belirtti. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yurtlar Kurumu Keşan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title