Haberler

Kuzuluk Belediyesinde Halk İftarı

Güncelleme:

Kuzuluk Belediyesinin düzenlediği toplu iftar yemeğine katılım yoğun oldu.

Kuzuluk Belediyesi'nin düzenlediği toplu iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Kuzuluk Fatih Camii önünde gerçekleştirilen halk iftarı ilçe müftüsü Mehmet Şenokur ve hocaların katılımı ile Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde başladı.

Kuzuluk Fatih Camii önünde düzenlenen iftara Kuzuluk Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Nail Kahveci, İl Genel Meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, AK Parti Kuzuluk Belde Başkanı Osman Civan ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan iftara katılanlara tek tek ilgilendi. Başkan Soykan, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar bizlere mutluluk vermektedir. Birlik, beraberliğimizin nişanesi olan bu iftar sofralarına gelecek senelere de şimdiden davetlisiniz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kuzuluk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title