Haberler

Kuzka İnvest Tr Platformu Tanıtım Toplantısı Sinop'ta Yapıldı

Sinop Antik Otel’de bugün Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) hem Şubat ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, hem de invest in TR82 Bölgesi Yatırım Ortamı Tanıtım Platformu’nun basın bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Sinop Antik Otel'de bugün Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUZKA) hem Şubat ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, hem de invest in TR82 Bölgesi Yatırım Ortamı Tanıtım Platformu'nun basın bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Çankırı Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Özcan, Kastamonu Valisi Şeyhmus Günaydın, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu ve Çankırı İlleri Belediye ve Ticaret Odaları Başkanları, KUZKA Kalkınma Kurulu Başkanı Sedat İşeri, KUZKA Genel Sekreter V. Av. Hilmi Ergür, Tanıtım ve Dış İlişkiler Birim Başkanı ve Proje Koordinatörü Serkan Doğru, KUZKA Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sinan Kacır ile Ajans yetkilileri katıldılar.

Toplantıda konuşan Çankırı Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Özcan ; invest in TR82 Yatırım Ortamı Tanıtım Platformu altyapı çalışmalarının 18 ay sürdüğünü belirterek, şunları söyledi: "Platform, Ajansımız tarafından projelendirilerek, Robert Bosch Vakfı ve Alman Dış Politika Konseyi işbirliği ile düzenlenen bir 'İyi Yönetişim Programı' kapsamında teknik destek almıştır. Projemiz 1.5 sene önce 8 ülkeden 192 proje başvurusu arasından ilk 18'e kalarak destek almaya hak kazanmıştır. Bu vesileyle, bu projenin oluşturulma ve platformun 1.5 yıl süren altyapı çalışmalarını koordine eden KUZKA personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca; bu projeye destek veren tüm partner kurumlarımıza, yönetim kurulumuz ve bölgemiz adına teşekkür ediyorum. Platformumuzun büyük lansman toplantısını partner kurum temsilcilerimiz ile birlikte geniş katılımla Mayıs ayı içinde yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Toplantıda; Bingöl Valiliği'ne atanan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'e, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Kastamonu Valisi Şeyhmus Günaydın tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Vali Yavuz Selim Köşger de yaptığı konuşmada, KUZKA olarak birlikte yaptıkları çalışmalardan duyduğu mutluluğu dile getirerek, herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahdettin Özcan Çankırı Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title