Haberler

Kuzey Kore Lideri Kim Obama'ya Meydan Okudu: Kuduz Köpek

Güncelleme:

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ABD Başkanı Obama'nın Pyongyang rejiminin çökeceğine ilişkin yorumu sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ABD Başkanı Obama'nın Pyongyang rejiminin çökeceğine ilişkin yorumu sonrası sert açıklamalarda bulundu. Kim, havlayan kuduz köpeklere karşı başıboş bir şekilde oturmayacaklarını belirterek, ABD Başkanı Obama'ya tepki gösterdi.

OBAMA'YA MEYDAN OKUDU

Kuzey Kore lideri Kim, bir kez daha ABD Başkanı Obama'ya meydan okudu. Obama'nın geçtiğimiz günlerdeki Kuzey Kore'yi eleştiren sözleri sonrası Kuzey Kore lideri Kim, sosyalist yönetim sistemlerini eleştiren Obama'ya, "Kuzey Kore konvansiyonel silahlarla, nükleer silahlarla her türlü savaşa hazırdır" dedi.

"HAVLAYAN KUDUZ KÖPEKLERE KARŞI MÜCADELEYE HAZIRIZ"

Ülke olarak "havlayan kuduz köpeklere karşı başıboş bir şekilde beklemeyeceklerinin" altını çizen Kim, mücadeleye hazır olduklarını ifade etti.

OBAMA "KUZEY KORE REJİMİ ÇÖKECEK" DEMİŞTİ

Obama geçtiğimiz hafta Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada Kuzey Kore rejiminin çökeceğini ve yeryüzünden daha çok izole edilerek dışlanmış bir ülke haline geleceğini ifade etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Barack Obama Kuzey Kore Pyongyang Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

hadi goçum göreyim seni:

Bİ TANEDE RTE YE GÖNDERME YAP ABİ. ( laf aramızda senikıskanıyor)

15
5
yanıtYanıtla
Dıransaz63Mobil-IOS:

Bıji serok kim yong :)

16
3
yanıtYanıtla
koyunlar:

tayyibin koreye gitmeye cesareti yetmez

8
9
yanıtYanıtla
VATAN:

Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin. . . . .

12
5
yanıtYanıtla
TEKİN:

Dinsizin hakkından imansız gelsin. Nerde o günler.

13
3
yanıtYanıtla
ferhat:

helal olsunnn nufusuyla bogarrrr amerıkayı :D

13
3
yanıtYanıtla
Samsunlu adem:

Beyler hiç endişeye lüzum yok dünyanın en güçlü ülkesi biziz bunu bütün dünya biliyor yabancı yorumlara göz atın bakın neler var savaş anında biz gücümüzü kenetlenmemizden alıyoruz işte o ruh bizde varken evel Allah kendimizi küçük görmeye gerek yok

10
5
yanıtYanıtla
AdaletmobilWeb@haberler.com:

Bu adam kimyasal silah kullanır savaş olsa

15
0
yanıtYanıtla
Kartepe:

Burda o adama helal olsun diyenler bi o ülkeye gidipte bi yaşasınlar bakalım. Ozaman helal olsun dedikleri adama ne derler merak ettim.

11
3
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

adam simo gurescine benziyor obamayi yer.

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title