Haberler

Kuzey Kore Lideri Asker Eşlerini Ağlattı

Güncelleme:

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un başarılı askerleri ödüllendirmek için düzenlenen törene, aynı tür elbiselerle katılan yüzlerce asker eşi hüngür hüngür ağladı.

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ordudaki başarılı askerleri ödüllendirmek için bu kez farklı bir tören düzenledi. Kuzey Kore lideri Kim, Kuzey Kore ordusunda örnek gösterilen askerlerin eşleriyle buluştu.

GÖZYAŞLARINA ENGEL OLAMADILAR

Sanki bahar şenliklerine gelmiş gibi renkli elbiseler giyen asker eşleri, liderleri Kim Jong Un'u karşılarında görünce duygulu anlar yaşandı. Tören boyunca Kim Jong Un'u sürekli alkışlayan kadınlar, sevinç gözyaşlarına engel olamadı. Kadınlar sevinç gözyaşları dökerken, Kuzey Kore lideri ve üst düzey komutanların oldukça sakin oldukları gözlendi.

Tören başlayınca da ilginç bir protokol uygulandı. Yüzlerce kadın arkada ayakta beklerken, Kim ve iki komutanı ön tarafa konulan sandalyelerin üzerine oturdu.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Kim Jong Un Kuzey Kore Dünya Haberler

500

Yorumlar (47)

fırat23:

tam da çarkçı kemal ve chp nin hayalindeki Türkiye.

26
15
yanıtYanıtla
tarcan ak:

Erkekse ağlamasınlar :) Erdoğan a diktatör diyenleri ve hala klominizm i savunanları kuzey koreye göndermek lazım.

18
20
yanıtYanıtla
çepni oğlu:

Atatürke taş atan zavallı yaratıklar atatürk size cumhuriyeti bıraktı sizler tayyibe köpeklik yapacağınıza gidin allaha kulluk yapın ağlamak emineye büloş arinçca yakışır yalan söylemekte tayyibe

11
19
yanıtYanıtla
SOSYOLOG:

DİNSİZLİĞİN SONU BUDUR. . .

14
15
yanıtYanıtla
SOSYALİZM ZULÜMDÜR:

KOMÜNİZM, ZULÜMDÜR! O KADINLAR CEZA ALMAMAK İÇİN ZORLA AĞLIYORLAR! DİKATATÖR ÜLKESİNDE BÜTÜN İNSANLARI KÖLESİ GİBİ KULLANIYOR, KENDİSİ İÇİN AĞLAMAYAN, BOYUN BÜKMEYEN, KENDİSİNİ ALKIŞLAMAYANI DA CEZALANDIRIYOR, KADINLAR DA ÇARESİZ AĞLIYOR!

18
11
yanıtYanıtla
melihmobilWeb@haberler.com:

Ben de neden bülent arıç ağluyor sürekli diye merak ediyordum adamın derdi başkaymış.diktatör ülkelerinde gelenekmiş ya la bu

16
13
yanıtYanıtla
.:

BU İŞLER BİZDE ATATÜRK İÇİN YAPILIR! HER TÜRLÜ BAYRAM SEYRAN, GÖREVE YENİ ATANMIŞ AMİR, MEMUR VS VS -SANKİ TÜRBEYE ÇAPIT BAĞLAMAYA GİDERCESİNE- ANITKABRE GİDİLİR, TOPLUCA DİKİLİP AĞLANŞILIR, MUHALEFET GİDER İKTİDARI ŞİKAYET EDER, DEFTERLER DOLUSU MEKTUP YAZILIR, 10 KASIMLARDA AYAKTA DİKİLMEYEN VATAN HAİNİ SAYILIR, 5 YAŞINDAKİ BEBELER BİLE HAFTA SONUNA DENK GELEN GÜNLERDE SABAHIN KÖRÜNDE ZORLA ZORBALIKLA OKULDA HAZIR BULUNDURULUR, KÖRPECİK BEYİNLERE AĞLAMALARI GEREKTİĞİ İŞLENİR VS VS. . .

21
7
yanıtYanıtla
.:

ONLARDA KİM, BİZDE ATATÜRK. . .

14
11
yanıtYanıtla
realist:

bu adamla tayyibi kıyaslayanlar zavalllı korkaklar tayyib sizi ne kadar korkutmuş tayyib geliyo dendiginde korkudan altınızada yapıyorsnuzdur siz :)) ozaman korkmaya devam cünkü osmanlı gelecek hedef 2023 hedef 2071 ülke artık gercek osmanlı anadolu torunlarının oldu siz dogru bizans imparatorluguna hadii bakimmm naşşşşşş :)))

9
9
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

GENERALİN ARKASINDA SARI GİYSİLİ YANINDAKİ KADIN GÜLÜYO, ONUN AKIBETİNİ ÇOK MERAK ETTİM BAK ŞİMDİ. . .

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title