Haberler

Kuzey Irak'taki 64 Hedef Bombalandı, 60 Terörist Öldürüldü

Güncelleme:

Türk jetleri Kuzey Irak'a bomba yağdırdı. 64 hedefin vurulduğu operasyonda 60 terörist öldürülürken PKK'nın en büyük mühimmat deposu da yok edildi. O anlar kameraya yansıdı.

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16 ve F-4 2020'lerden oluşan 21 adet savaş uçağının 11 Eylül'de Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil, Hakurk, Avaşin, Metina, Basyan, Gara ve Zap kamplarındaki hedeflere gece 23.50 ile 05.30 saatleri arasında yoğun hava bombardımanı düzenlendi.

OPERASYON KAMERADA

Kuzey Irak'taki operasyonda PKK'ya ait 64 hedef bombalanırken 60 terörist öldürüldü. Gara'da bulunan en büyük mühimmat deposuda havaya uçuruldu. İşte TSK'nın PKK'ya ağır darbe vurduğu operasyon anbean kameralara takıldı

80 BOMBA BIRAKILDI, 60 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kamplarda tespit edilen 64 hedefe 80 adet, 'modern akıllı' mühimmat atıldı. İlk belirlemelere göre en az 60 PKK'lı teröristin öldürüldüğü, hedeflerin tam isabetle vurularak tamamen imha edildiği; terör örgütünün Gara'da bulunan en büyük mühimmat deposunun da havaya uçurulduğu öğrenildi.

MÜHİMMAT DEPOSU HAVAYA UÇURULDU

Güvenlik kaynaklarınca, depolarda bulunan mühimmatın isabet almasından sonra, 2 saat boyunca patlamaların devam ettiği bilgisi de paylaşıldı. Tek merminin atıldığı zincirleme reaksiyon sonucu bölgede bulunan diğer mühimmat depoları da kendiliğinden havaya uçtuğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Kandil Dağı Eylül Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (180)

1. Hakan:

Geri zekali arkadaslara duyrulur. Pkk içindede tc calisanlar var, telsiz telefon ve internet üzeri casusluk var bilgiler oradan geliyor. Amerika her öldürdünün cesedinimi gösteriyor. O bombalardan geriye ceset bile kalmiyor buhar oluyor hey yavrum hey..orta cagdamiyiz kilic okla lami savasiliyor?

111
1
yanıtYanıtla
Temizlik ŞartMobil-ANDROID:

pkk yolun sonuna gelmiştir.Allah'ın izniyle TSK bu işi kökünden kazıyacak.

53
4
yanıtYanıtla
temiz kürt cemo:

leslerine bereket

55
0
yanıtYanıtla
Kürt Mobil-ANDROID:

karavana! karavana acimadıki acimadıki

11
38
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Belli acımadığı

yanıt13
yanıt5
Zaza:

Bu sefer acıdı Numara yapma

yanıt10
yanıt2
YALANINIZIN....:

PAMUKOĞLU DA 400 TERÖRİST DEMİŞTİ. . . . HABERCİLER DİZ DE GÖRELİM DEDİ. CEVAP VEREMEMİŞTİ PAMUKOĞLU. . . . YALAN DEVLET YALAN DEVLET ADAMLARI YALAN TARİH YALAN SİYASET YALAN BEYAN YALAN HABER. . . . YALAAAAAAAAAN

15
33
yanıtYanıtla
yurtsever:

Yıllarca kürt çocuklarına türküm doğruyum çalışkanım dedirttiniz, bütün anayasayı türklük üstüne inşa ettiniz, m. vekilleri, cumhurbaşkanı olan bile büyüktürkmilleti önünde namusu şerefi üzerine ant içiyor sonrada bizler kardeşiz diyorsunuz insan bunu üvey kardeşine bile yapmaz, biraz empati kurun gereken anayasal düzenlemeler yapılsın bir mermi bile atmaya gerek kalmadan ülke huzura , barışa, ve yüksek sıtandartlara ulaşır. Biraz empati.

13
35
yanıtYanıtla
Ercan:

empatiyi yaptık ta açılım oldu? pkk yı davul zurna ile karşıladılar ne oldu? Bayrak indirdiler diyarbakıurda ses çıkarmadık?_ ne oldu? polise molotof attılar ses çıkarmadık?_ ambülans taşladılar ses çıkarmadık? doktor öğretmen öldürdüler. . doğuda köylüğye baraj yapmak için iş makinesi gönderdik ne oldu? yaktılar. . batı da şehirlerde iş veridik, ev dükkan ne oldu? Bu ülke yi türkler kurdu. işine gelirse gelmezse kaybol. . Ben yunanla savaşırken Kürt doğuda ayaklanma için örgütleniy

yanıt10
yanıt7
...:

Amerikada olsanız Amerikalıyım demekten gocunmazsınız ama

yanıt23
yanıt5
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title