Haberler

Kuzey Irak Sınırında, Türkiye'ye Geçmeye Çalışan PKK'lılara Bomba Yağdı

Güncelleme:

Kuzey Irak'taki Haftanin bölgesinden Şırnak yakınlarındaki Siyahkaya bölgesine geçmeye çalışan PKK'lı grubunun geçiş güzergahlarını, F-16'lar gece boyunca bombaladı.

Kuzey Irak'taki Haftanin bölgesinden Şırnak yakınlarındaki Siyahkaya bölgesine geçmeye çalışan kalabalık PKK'lı grubunun geçiş güzergahları, F-16 savaş uçakları ve yerli üretim Atak helikopterleri tarafından gece boyunca bombalandı.

PKK'LILARIN GEÇİŞ GÜZERGAHLARI BOMBALANDI

Cudi Dağı ile Siyahkaya arasındaki bölgenin karşısında bulunan Kuzey Irak'ın Haftanin bölgesindeki derin vadilerden geçerek Türkiye'ye sızmaya çalışan kalabalık silahlı PKK grubunun geçiş güzergahları, dün gece boyunca savaş uçakları ve tamamı yerli üretim olan Atak taarruz helikopterleri tarafından bombalandı.

KOMANDOLAR BÖLGEYE İNDİ

Bombardıman devam ederken, Sikorsky helikopterleri de PKK'lıların geçebileceği olası vadilere, hakim tepelere, tam teçhizatlı, eğitimleri komando askerleri indiriyor.

TOP ATIŞLARI ORMAN YANGINI ÇIKARDI

Hava bombardımanı ve yapılan top atışları nedeniyle, Cudi Dağı, Siyahkaya ve Düğün Dağı arasındaki dağlık alanda orman yangınları çıktı. Çiyaye Bızına Bölgesi ile Bakartal köyü mevkiinde çıkan orman yangınlarına köylüler kendi imkanları ile müdahale ederek söndürmeye çalışıyor.

ASKERİ SEVKİYAT DEVAM EDİYOR

Şırnak'ta bulunan 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan askeri zırhlı araçlarla, sınır kesimi ve dağlık alana askeri sevkiyat devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Şırnak Cudi Irak Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

dombira:

yok edin fare yavrularini yakalananlarida olmekten beter edin olulerinide gubre yapin bana soarsaniz daha iyi bir cozum olmaz iste size cozum sureci

41
2
yanıtYanıtla
Anka kuşu:

Tüm sınır boyunu ateşe verin. Tek bir canlı kalmasın.

36
5
yanıtYanıtla
arap56:

BENCE DEVLETİMİZ ÖNCE BÖLGEDE İLEŞİM AĞLARINI KAPATACAK SONRA YAYIN VE SOKAKLARA ÇIKMA YASAĞI SONRADA TESPİT EDİLEN KİŞİLER TOPLANACAK SONRADA O BÖLGEDE ASKER POLİS DEVLET KURUMLARI STK LAR VE ORANIN HATIRI SAYILIR SÖZÜ GEÇEN KANAT ÖNDERLERİ ARKADAN TÜM YAYINCI KURULUŞLAR YEREL DİLLERİ ÜZERİNDEN VATANDAŞLARIMIZA BİRLİK BEREBERLİK REFAH VE HUZUR ADINA KOLLUK GÜÇLERİMİZE YARDIMCI OLMALARI SAĞLANMALI.

29
2
yanıtYanıtla
arap56:

BIRAKIN SINIR ÖTESİNİ SİZ ÖNCE YURT İÇİNDEKİ TÖRÖR GRUPLARINI BİTİRİN ONLARIN KAMPLARINI SONRA TOP YEKÜN BİR SEFERDE ANSIZIN GEREKİRSE BİZ LERDE ASKERE YENİDEN SİLAH ALTINA GİREREK SAVAŞIRIZ AMA ŞU AN SİVİL TERÖR GRUPLARINI İÇERDEN TEMİZLEYEREK DIŞARIYA GEÇELİM EV TEMİZLİĞİ İÇERDEN BAŞLAR TEMİZ KURALININ İLK ŞARTIDIR.

24
6
yanıtYanıtla
GurbetçiMobil-IOS:

Leş varmı leş

27
1
yanıtYanıtla
elbistanli:

ankalar saniye saniye gösteriyor artik israil vermiyor bize istikbarat insansiz hava araclari kus ucurtmuyor siz sanmayinki eski sistem bu münafiklarin cok kaybi var burda duyuyoruz eurapaya haber saldilar yandaslari yani karilari ciril ciplak sokakta porotostu yapiyorlarmis hahahah

24
1
yanıtYanıtla
BARAN:

Ulan bu kirli savaş benim güzelim bitlisim de ne güzel ormanların telef olmasına neden oldu ALLAH kabul etmesin

6
18
yanıtYanıtla
04 AĞRILI KURD Mobil-IOS:

Dağı taşı boşuna bombalamayın nokta atışı yapınki bu ermeni artıklarının söyunu kurutun

21
2
yanıtYanıtla
SOSYAL ANALiZ:

pkk, lilarin üzerine atom bile azdir.

16
0
yanıtYanıtla
T.C vatandaşıMobil-IOS:

Acı çekerek ölsün inşallah insan ziyanları !

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title