Haberler

Kuzey Güney'de Geceye Damgasını Vuran O Sahne!

Güncelleme:

Kanal D'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Öykü Karayel'in oynadıkları sevilen dizisi "Kuzey Güney" heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi.

Dizinin bu bölümünde; Kuzey, Sinanerler'e karşı harekete geçtiğinde Güney de, kardeşinin planına bilmeden dahil oluyor.

Sinanerler'in oyunlarını ortaya çıkartmak konusunda Kuzey'e yardım etmek isteyen Cemre, büyük bir tehlikeye atılmış ve gizli belgelere ulaştığı anda Barış'a yakalanmıştır. Barış'ın öfkesinin önündeki tek engel, Cemre'yi böyle bir yanlış yapmaması için uyarmaya gelen Kuzey'dir. Kuzey; Cemre'yi daha fazla zor durumda bırakmamak için Barış'ın kendisini geri püskürtmesine razı olurken, Barış da yine kendi yöntemleriyle Cemre'yi susturmayı başarır. Cemre'yle Kuzey ve Güney'i bir kez daha karşı karşıya getirirken, aynı zamanda Simay'ın da başını yakar. Şirkette dönen kirli oyunları bozmak için çıkış yolu arayan Kuzey, sonunda aradığı çözümü bulur. Bu sırada Ebru Sinaner, kendisini ve ailesini zor durumdan kurtaracak anlaşmayı yapmak için büyük tavizler vermek zorunda kalır. Kuzey, Sinanerler'e karşı harekete geçtiğinde Güney, kardeşinin planına bilmeden dahil olur. Sinanerler, Kuzey'i küçümsemenin bedelini ağır ödeyeceklerdir.

Kaynak: Star / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title