Haberler

Kuzey Ege'deki Kuvvetli Fırtına

Ezine ve Biga ilçelerinde fırtına nedeniyle çatılar uçtu, enerji hatlarında hasar meydana geldi.

Kuzey Ege'de etkili olan ve saatteki hızı 100 kilometreye ulaşan kuvvetli fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor.

Alınan bilgiye göre, fırtına nedeniyle Ezine ve Biga ilçelerinde çatılar uçtu, enerji hatlarında hasar meydana geldi.

Ezine'de Danişment ve Cumhuriyet Mahallelerinin büyük bir bölümüne elektrik tellerinin kopması nedeniyle elektrik verilemiyor. Yetkililer, tellerin onarımı için çalışma başlattı.

Cumhuriyet Mahallesi Orgeneral Nahit Şenoğul Caddesi'nde Hakkı Aşkın'a ait bir evin çatısı da fırtına nedeniyle uçtu. Park halindeki 3 aracın üzerine düşen çatı nedeniyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Biga'da da Şirintepe mevkisinde bulunan adliye binasının çatısı kuvvetli fırtınaya dayanamayıp yerinden çıktı.

Çatıdan kopan parçalar enerji nakil hattına takılarak zarar verdi. Yüksek gerilim hattında asılı kalan parçalar daha sonra rüzgarın etkisiyle yere düştü.

Kopan parçaların bir bölümünün İdriskoru Camisi'ne isabet ettiğini belirten İdriskoru köyünün muhtarı Feyzullah Şahin, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadığını söyledi.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ise kapalı pazar yerinde bulunan araçların tedbir amacıyla dışarıya çıkarıldığını, ilçe merkezindeki çok sayıda ağacın fırtına nedeniyle hasar gördüğünü, İlyas Bayram Stadyumu'nun kapısının koptuğunu kaydetti. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Ezine Biga Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title