Haberler

Kuzey Afrika Ve Ortadoğu’daki Olaylar Bizi Etkilemedi

Latek Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Erdoğan, Kuzey Afrika Ve Ortadoğu Bölgelerinde Meydana Gelen Olayların Üzüntü Verici Olduğunu Açıkladı.

Aralarında Tanzanya, Etiyopya, Uganda, Gabon, Somali, Nijerya, Kongo, Endonezya, Malezya, Dubai, Hindistan'ın da bulunduğu 106 ülkede faaliyet gösterdiklerini belirten latek lojistik yönetim kurulu başkanı levent erdoğan, tunus, mısır ve libya başta olmak üzere, kuzey afrika ve ortadoğu bölgelerinde meydana gelen olayların üzüntü verici olduğu, şirket olarak bu olayların kendilerini etkilemediğini açıkladı.

Bu bölgelerdeki ülkelerin tamamına vermiş oldukları hizmetin 2010 yılı cirolarına toplam etkisinin yüzde 1'in altında olduğuna dikkat çeken Levent Erdoğan, "Bu ülkelerdeki olağanüstü halden dolayı dünya genelindeki petrol fiyatlarının artışı, müşterilerimizle yapmış olduğumuz anlaşmalardan dolayı fiyata yansıtılmaktadır.

Bundan dolayı petrol fiyatlarının artışı şirketimizin kar marjını etkilememektedir. Ayrıca döviz kurlarının hızla artış göstermesi, şirketimizin gelirlerinin yüzde 90'ının döviz cinsinden olması nedeniyle kesinlikle olumsuz bir etki oluşmamaktadır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title