Haberler

Kuyumcudan Para Hırsızlığı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yayladağı ilçesinde döviz bozdurma bahanesiyle kuyumcuya giden İranlı ve kuyumcunun MOBESE görüntüleri-İran uyruklu zanlının görüntüsü Hatay'da kuyumcudan para hırsızlığı- Döviz bozdurma bahanesiyle girdiği kuyumcuda, el çabukluğuyla bin 700 dolar ve bin 300 lira çalan İranlı tutuklandı- Zanlının üzerinde, 3 bin 532 dolar, 9 bin 355 lira, 600 avro, 9 bin Suriye lirası, 10 milyon 80 bin İran riyali, 160 Arabistan riyali ele geçirildi Yayladağı ilçesinde döviz bozdurma bahanesiyle kuyumcuya giden, el çabukluğuyla bin 700 dolar ve bin 300 lira çaldığı ileri sürülen İran uyruklu zanlı, yüklü miktarda parayla yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yayladağı ilçesinde döviz bozdurma bahanesiyle kuyumcuya giden İranlı ve kuyumcunun MOBESE görüntüleri- İran uyruklu zanlının görüntüsü Hatay'da kuyumcudan para hırsızlığı- Döviz bozdurma bahanesiyle girdiği kuyumcuda, el çabukluğuyla bin 700 dolar ve bin 300 lira çalan İranlı tutuklandı- Zanlının üzerinde, 3 bin 532 dolar, 9 bin 355 lira, 600 avro, 9 bin Suriye lirası, 10 milyon 80 bin İran riyali, 160 Arabistan riyali ele geçirildi Yayladağı ilçesinde döviz bozdurma bahanesiyle kuyumcuya giden, el çabukluğuyla bin 700 dolar ve bin 300 lira çaldığı ileri sürülen İran uyruklu zanlı, yüklü miktarda parayla yakalandı.Çamaltı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde Murat İnal'a ait kuyumcuya giden Alirıza Hosseinpour, İngilizce ve Arapça konuşarak dolar bozdurmak istediğini söyledi. "Ne kadar bozduracağını gösterme, karşılığında kaç lira alacağını görme" bahanesiyle İnal'dan istediği bir miktar parayı sayan şüpheli, 100 doları bozdurup, dükkandan ayrıldı.Şüphelinin saydığı paraları kasaya koyarken kontrol eden İnal, bin 300 lira ve bin 700 doların yerinde olmadığını fark ederek polise haber verdi.İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını ve MOBESE görüntülerini inceleyen ekipler, bir otomobille Diyarbakır'a gittiğini tespit ettikleri zanlıyı yakalayıp Hatay'a getirdi. Alirıza Hosseinpour'un üzerinde, 3 bin 532 dolar, 9 bin 355 lira, 600 avro, 9 bin Suriye lirası, 10 milyon 80 bin İran riyali, 160 Arabistan riyali ele geçirildi.Yayladağı İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.İş yerindeki güvenlik kamerası, zanlının, saydığı paraların bir kısmını el çabukluğuyla cebine koyduğu anları kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Yayladağı Suriye İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title