Haberler

Kuyumcu Soygunu Girişiminin Şüphelileri Yakalandı" Haberine Ek

İzmir'in Gaziemir İlçesi Sarnıç Mahallesi'nde 29 yaşındaki Ahmet Sayıner ile kardeşi 27 yaşındaki Aykut Sayıner'in sahibi olduğu kuyumcuya soygun için gelip Aykut Sayıner'i pompalı tüfekle yaraladıktan sonra kaçan ve polis tarafından yakalanan dört şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Gaziemir İlçesi Sarnıç Mahallesi'nde 29 yaşındaki Ahmet Sayıner ile kardeşi 27 yaşındaki Aykut Sayıner'in sahibi olduğu kuyumcuya soygun için gelip Aykut Sayıner'i pompalı tüfekle yaraladıktan sonra kaçan ve polis tarafından yakalanan dört şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Poliste daha önce de çeşitli suçlardan kayıtlarının bulunduğu öğrenilen şüphelilerden G.M.?nin (27) pompalı tüfeği kullandığı belirtildi. Ö.E. (26) ile D.Ö.?nün (25), Buca Kaynaklar girişinde, dün (pazartesi) saat 19.00 sıralarında otomobil içinde, G.M. ile L.G.?nin (30) ise bölge yakınlarındaki piknik alanında yakalandıkları bildirildi. Öte yandan şüphelilerin soygun girişiminden bir gün önce, kuyumcu dükkanı ve yakınlarında keşif yaptıkları, plan hazırladıktan sonra da harekete geçtikleri kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziemir İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title