Haberler

İstanbul'da İlginç Kuyumcu Soygunu

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da kuyumcu soyan 2 hırsız otomobilleriyle kaçmaya çalıştılar. Kaçarken kaza yapan hırsızlardan biri otomobilin içinde sıkıştı ve yakalandı, diğeri ise kaçtı.

POMPALI TÜFEKLERLE KUYUMCUYA GİRDİLER

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan Melis Kuyumculuk'a saat 11.00 sıralarında gelen yüzleri maskeli ve pompalı tüfekli iki kişi bu şekilde içeri girdi. Soyguncular, iş yeri sahibi Cihat Tekiner ile çalışanı Barış Kaya'yı silahla etkisiz hale getirip, birbirlerine plastik kelepçeyle bağladı. Soyguncular yaklaşık 5 kilo altın alarak kaçmaya başladı bu sırada takip edilmelerine engel olmak için havaya ateş açtı.

BOŞTAN KALAN ELİNE ALDIĞI SİLAHLA ATEŞ ETTİ, 1 SOYGUNCUYU VURDU

Tekiner bu sırada boşta kalan eliyle silahını alıp kaçan soyguncuların arkasından ateş etti. Soygunculardan biri yaralandı. Yaralı soyguncu plakasız aracın sürücü koltuğuna, diğeri yolcu koltuğuna oturdu.

KAZA YAPAN OTOMOBİLDE SIKIŞIP KALDI, DİĞERİ ALTINLARI BIRAKIP KAÇTI

Soyguncuların otomobili Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Kutlu Caddesi'nde önce park halindeki bir başka araca ardından bir ağaca çarptı. Sürücü araç içinde sıkışıp kaldı, diğer soyguncu otomobildeki altınları da bırakarak yaya olarak kaçtı.

POMPALI TÜFEKLERE EL KOYULDU

Kaza ihbarı üzerine de Kutlu Caddesi'ne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler olay yerine geldiğinde yaralı soyguncu otomobilin içinde, direksiyonun başındaydı. Çevre güvenliği alınan olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Polis otomobildeki pompalı tüfekleri aldı. Görgü tanıklarının anlatımına göre diğer soyguncunun kaçtığı yönde aramalar yoğunlaştırıldı. Aramalara polis helikopteri havadan destek verdi. Bu sırada sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri yardımıyla çıkarılan yaralı soyguncu ambulansla hastaneye götürüldü.

KAZALI ARACINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kaza yapan araç ve kuyumcuya olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sırasında, soyguncuların çarptığı park halindeki otomobilin kadın sürücüsü olay yerine geldi. Hasarlı aracını gören kadın sürücü gözyaşlarına boğuldu. "Aracımın her yerine çarpmışlar" diyen kadın sürücüyü polis ekipleri teselli etti.

DİĞER SOYGUNCU ARANIYOR

Olay yerlerindeki çalışmaların ardından soyguncuların aracı çekiciye konarak otoparka kaldırıldı. Yaralı soyguncunun hastanedeki tedavisi sürerken, polis diğer soyguncuyu arama çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Gaziosmanpaşa İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

CHP,Li:

CHP, , li kardeslerimiz yapmistir, , gecmis olsun.

2
1
yanıtYanıtla
HOROZ:

ZARRAB VE BILAL YAPMISTIR

yanıt2
yanıt1
zonguldak:

teşekkürler haber diye reklamdan başka birşey izletmiyosunuz

2
0
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

organlarini alin yasamasini bilene verin

1
0
yanıtYanıtla
wew:

tam işi bitirmişken kaza yapılırmı bi şöför bulsaydınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title