Haberler

Kuyumcu Öldüren Soyguncular 7 Yıl Sonra Yakalandı

Güncelleme:

Maltepe'de 2007 yılında gasp amacıyla girdikleri kuyumcuda işyeri sahibini öldürerek kaçtıkları iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Maltepe'de 2007 yılında gasp amacıyla girdikleri kuyumcuda işyeri sahibini öldürerek kaçtıkları iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı. Cinayet Büro Amirliği'nde eski faili meçhul cinayetleri aydınlatmak için kurulan özel ekip tarafından, 7 yıl sonra yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Maltepe'de 28 Şubat 2007 tarihinde akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir kuyumcu dükkanına gelen kar maskeli ve silahlı kişiler içerde bulunan Mert Sağlık'ı etkisiz hale getirdi. Soyguncular vitrinde ve kasada bulunan altınları toplamaya başlarken, bir anda çekmeceye doğru uzandığını gördükleri Mert Sağlık'a ateş ettiler. Güvenlik kamera görüntülerine göre, çekmeceden aldığı tabancayla soygunculara karşı koymaya başlayan Mert Sağlık bir süre sonra vurularak yere düştü. Soyguncular da bir şey alamadan olay yerinden kaçtı. Mert Sağlık, olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖZEL EKİP DOSYAYI BİR KEZ DAHA AÇTI

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada yapılan ilk soruşturmada bir sonuç alınamadı. Güvenlik kamera görüntülerinde kar maskeli oldukları görülen şüphelilerin kimlikleri tespit edilemedi. Ancak cinayet ve soygun girişimi olayının peşini bırakmayan Cinayet Büro Amirliğinde bir süre önce eski faili meçhul cinayetleri çözmek için kurulan özel ekip dosyayı bir kez daha açtı. Güvenlik kamera görüntüleri bir kez daha izlenirken, olayın görgü tanıklarıyla tekrar görüşüldü. Polis ekipleri şüphelilerin yakın bir semtten gelmiş olma ihtimaline karşılık olayla ilgili yüzlerce kişiyle görüştü. Sonunda görüşülen bir kişi, soyguna katılmış olabileceğini söylediği bir kişinin ismini verdi. Polis, ismi verilen kişiyle ilgili soruşma yaptı. Sonunda aylar süren çabanın ardından olayı gerçekleştiren Mehmet O.(27), Kemal U.(27) ve Kasım U.(28) gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri yapılan şüpheliler adliyeye sevk edildiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

28 Şubat Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title