Haberler

Kuyumcu Hırsızları Antalya'da Kavgaya Karışınca Yakalandı

İstanbul’da 10 gün içinde 3 ayrı kuyumcuyu soyan hırsızlar, Antalya’da bir kavgaya karışınca yakalandı.

İstanbul'da 10 gün içinde 3 ayrı kuyumcuyu soyan hırsızlar, Antalya'da bir kavgaya karışınca yakalandı.

Alınan bilgiye göre 22 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Küçükçekmece ve Bahçelievler'de bulunan 3 ayrı kuyumcu dükkanı silahlı kişiler tarafından soyuldu. Küçükçekmece'de bir işyerine gelen yüzleri beyaz maskeli 4 zanlı, çalışanları silahla etkisiz hale getirilerek 270 bin TL değerinde altın çaldı. Bahçelievler'de ise benzer şekilde beyaz maskeli 4 zanlı 3 kilo altın çalarak kayıplara karıştı. Son olarak Küçükçekmece'de bu kez yüzleri beyaz maskeli silahlı 5 kişi, 6 kilo altın çalarak kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemelerin ardından kuyumcu hırsızlarının yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelilerin olaylarda kullandıkları araçları tespit eden ekipler, şüphelilerden Ceylan K.'yı (27) çaldıkları 20 adet yüzük, 3 adet saat, 12 adet künye, 2 adet gerdanlık, 1 adet şerit bileklik, 1 adet şerit kolye, 13 adet kolye, 16 adet çift ve tek küpe ve 1 adet altın set ile birlikte yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer şüpheliler ise Antalya'da karıştıkları bir kavga sonucunda yakayı ele verdi. Kavganın ardından eşkalleri tespit edilen zanlıların yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü ve Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri birlikte hareket etti. 10 Ağustos tarihinde Antalya'da yapılan ortak çalışmalar sonucu Emrah V.(25), Cengiz V.(29), Soner Y.(26), İbrahim G.(25), Betül İ.(28) ve Gurbet A. (34) olaylarda kullandıkları silahlarla birlikte yakalandı. Zanlılardan 5'i Antalya'da, Soner Y. ise İstanbul'da çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Küçükçekmece İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title