Haberler

Kuyucak Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Ülkü Ocakları Kuyucak İlçe Başkanlığı görevini 5 yıldır yürüten Yusuf Çetinyürek, düzenlenen törenle görevini Mehmet Ali Çetin’e devretti.

Ülkü Ocakları Kuyucak İlçe Başkanlığı görevini 5 yıldır yürüten Yusuf Çetinyürek, düzenlenen törenle görevini Mehmet Ali Çetin'e devretti.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Mustafa Karaca'nın da katıldığı devir teslim töreninde Çetinyürek, " Bugüne kadar bize verilen görevi layığıyla yerine getirmeye çalıştık. Temsil ettiğimiz makamı ve taşımış olduğumuz bayrağı daha yükseğe çıkarmaya gayret ettik. Bu süre zarfında birlikte çalıştığımız bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Haklarını helal etsinler. Benim hakkım varsa herkese helaldir. Bugünden sonra da Başkanımız Mehmet Ali Çetin'dir. Elimizden geldiği kadar bir nefer olarak hizmetimize devam edeceğiz. Bizlere ihtiyaç duyduğu her zaman yanında olacağız. Allah bu kutlu yolda kendisinin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Devir teslim töreninde bulunan Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Mustafa Karaca ise, "Ülkücü Hareket ve bu Hareketin merkezi olan Ülkü Ocakları binlerce yıllık Türk tarihinin birikimi olan milli kültürün ve kimliğin muhafaza edildiği yerlerdir. İslamla taçlanan Türklüğün özü bu Ocaklarda muhafaza edilmektedir. Tarih boyunca milletin devamlılığını sağlayan Türklük fikri bu çağda Ülkü Ocakları'nda yaşanmaktadır. Bu mirası gelecek nesillere aktaracak olan yine Ülkü Ocakları'dır, Ülkücü Harekettir. Ülkü Ocakları var oldukları sürece Türk Milleti var olacaktır. Bu yüzden hepimizin bu kutsal Ocakları göz bebeğimiz gibi koruması gerekmektedir. Her türlü zorluğa karşı mücadele vererek fedakarca çalışmalar yapan bütün gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ne tür bir zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım görevimizi en iyi şekilde yapmamız gerekmektedir. Ülkücü Hareket bir iktidar gölgesinde büyümüş gelişmiş bir hareket değildir. Aksine çetin mücadelelerle bugünlere gelmiştir. Bundan sonra da varlığını he koşulda devam ettirecektir. Bizler bu yolda liderimizin ve genel başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz. Bugün görevi devreden Yusuf Çetinyürek Bey'e teşekkür ediyorum. Biz kendisinden razıyız, Allah da kendilerinden razı olsun. Görevi Devralan Mehmet Ali Çetin Bey'e de başarılar diliyorum. Kendisinin devraldığı görevi layıkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Yüce Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Tören Yusuf Çetinyürek'in Kur'an-i Kerim ve Türk Bayrağını M. Ali Çetin'e devretmesiyle sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title