Haberler

Kuyucak'ta Elektrik Kesintisi

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 18 Haziran Cumartesi günü, Karacasu ilçesinde ise 20 Haziran Pazartesi günü planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 18 Haziran Cumartesi günü, Karacasu ilçesinde ise 20 Haziran Pazartesi günü planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

ADM Elektrik tarafından yapılan açıklamada Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 18 Haziran Cumartesi günü 11.00 ve 13.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Horsunlu Dağıtım Merkezi'nden çıkan pamukören fideri üzerinde bakım onarım çalışması dolayısıyla yaşanacak olan kesinti, Pamukören Mahallesi'nin tamamında, Yöre Mahallesi'nde, Pamucak Mahallesi'nin tamamında ve Yukarı İğdecik Mahallesi'nde gerçekleşecek.

Karacasu İlçesi'nde de 20 Haziran Pazartesi günü saat 9.00 ve 10.30 saatleri arasında yaşanacak olan elektrik kesintisinin Karacasu DM1'den çıkan Dandalas ve Yazır Mahallelerine giden ENH üzerinde bakım onarım çalışması sebebiyle gerçekleşeceği bildirildi. Kesinti, Karacasu Dandalas Mahallesi, Düdenbaşı Mahallesi, Ataköy Kavaklı Mahallesi, Güzelbeyli Mahallesi'nin bir kısmı, Karacasu Subaşı Mevkii ve Yazır Köyü'nün tamamını etkileyecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukören Karacasu Kuyucak Aydın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title