Haberler

    Kuyt: Galatasaray'ı İki Kere Yenmek...

    Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Kuyt, Galatasaray maçı hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

    Katıldığı etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan Fenerbahçe #39;nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Galatasaray ile 28. haftada oynayacakları derbi maçla ilgili soru üzerine, şu anda önlerindeki Bursaspor maçına odaklandıklarını belirterek, quot;Bizim için en önemli maç, önümüzdeki maçtır. Ancak herkes Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin sezonun en önemli maçlarından biri olduğunu biliyor. Onları bir sezonda iki kere yenmek çok iyi olacak quot; diye konuştu.

    Şampiyonluk kutlamasıyla ilgili bir soruya karşılık Kuyt, quot;Birçok insan şimdiden şampiyonluk hakkında konuşuyor. Ancak daha 8 tane maçımız var. Önümüzdeki maça odaklanmak zorundayız quot; ifadelerini kullandı.

    Hollandalı futbolcu, istikrarlı performansıyla ilgili ise şunları söyledi:

    quot;Hayatım boyunca çok sıkı çalıştım. Profesyonel bir futbolcu olduğunuzda sürekli antrenman yapmalısınız, çalışmalısınız. Yaptığım işin her anından keyif alıyorum. Bu kadar müthiş bir taraftarın olduğu Fenerbahçe #39;de oynamak da beni mutlu ediyor. quot;

    Kuyt, Türkiye #39;de yaşamaktan mutluluk duyduğunu, insanların saygılı ve çok yardımcı olduğunu ve kariyerine burada devam etmek istediğini kaydetti.

    Futbola 5 yaşında başladığını anlatan Hollandalı yıldız oyuncu, quot;5 yaşındayken anneme #39;bir kulübe katılabilir miyim #39; diye sordum. Annem kabul etti. 5 yaşındayken futbol oynamaya başladım quot; ifadelerini kullandı.

    Kuyt, etkinliğin moderatörlüğünü yapan Ceyhun Yılmaz #39;ın quot;Bizde sokakta oynarken, topun sahibi oyunun patronudur. Sizde de öyle midir quot; sorusu üzerine, quot;Okuldan sonra sokakta futbol oynuyorduk. Bizde çok top olduğu için sıkıntı yoktu quot; şeklinde yanıt verdi.

    WEBO: SOW KULÜBÜ ÇOK SEVİYOR

    Webo ise takımdaki 4 forvet oyuncusunun da başarılı olmasıyla ilgili de quot;Aramızda çok güzel bir rekabet var. Bu rekabet takıma olumlu yansıyor. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayan oyuncularız ve bunun farkındayız. Aramızda çok büyük bir uyum var. Yapılması gerekeni sahada yaptığımız zaman meyvesini alıyoruz quot; şeklinde konuştu.

    Takım arkadaşı Sow #39;un Kayseri Erciyesspor maçında kaçırdığı gollerden sonra ağlamasıyla ilgili bir soru üzerine ise Kamerunlu golcü, şunları kaydetti:

    quot;Sow harika bir insan. İkimiz de Fransızca konuştuğumuz için aramızda özel bir ilişki var. Onun sahadaki bu hisselerinin nedeni o formaya çok büyük saygı duyuyor olmasıdır. Fenerbahçe #39;ye çok saygı duyuyor ve bu kulübü çok seviyor. Önemli olan pozisyonlara girebilmektir. Çünkü bir sonraki sefer yine pozisyona girdiğinizde gol atabilirsiniz. Tıpkı Gaziantepspor ile oynadığımız maçta olduğu gibi. Allah #39;a şükür Sow golünü attı. quot;

    Webo, Afrika #39;da futbolun sokaklarda başladığını anlatarak, quot;10 yaşındayken bir futbol kulübünde oynama şansı buldum ve bu şekilde oynamaya başladım. Ben sokakların bir ürünüyüm. Bugünlere sokaklardan geldim quot; ifadelerini kullandı.

    Etkinlikte projeyle ilgili öğrencilere bilgiler de verildi. Etkinliğin ardından Kuyt ve Webo, öğrencilerle fotoğraf çektirip, imza dağıttılar.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Moussa Sow Fenerbahçe Dirk Kuyt Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title