Haberler

Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Akdeniz'in iç kesimleri ile Sakarya, Bilecik, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Niğde, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Akdeniz'in iç kesimleri ile Sakarya, Bilecik, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Niğde, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Samsun'un doğu ilçeleri, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, kuzey ve iç bölgelerde 3 ila 8 derece azalacak, güney kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz Kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları, Marmara ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların, öğle saatlerinde Samsun'un doğu ilçeleri, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. (27)

ANKARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (33)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (32)

ADANA: Parçalı bulutlu, öğleden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (32)

SAMSUN: Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.(25)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(40)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusu yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Sakarya ve Bilecik ile Bursa'nın doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra bölgenin iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Ankara, Çankırı, Kırıkkale ve Eskişehir'in doğu ilçeleri ile öğleden sonra Niğde, Kayseri ve Sivas çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük ve Sinop, öğleden sonra Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Samsun'un doğu ilçeleri, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak: ANKA / Güncel

Sakarya Erzurum Akdeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title