Haberler

Kuveyt Türk'ten Dijital Bankacılık Platformu

Kuveyt Türk, faizsiz bankacılık alanındaki ilk dijital bankacılık platformu "Senin Bankan"ı hizmet kanalları arasına ekledi.

Kuveyt Türk, faizsiz bankacılık alanındaki ilk dijital bankacılık platformu "Senin Bankan"ı hizmet kanalları arasına ekledi.

Kuveyt Türk açıklamasına göre, şubeye erişim zorluğu yaşayan veya bankacılık işlemlerine zaman ayıramayan müşterilere yönelik geliştirilen "Senin Bankan" sayesinde, müşteriler ürün başvurularını bankaya gitmeden ve herhangi bir ücret ödemeden www.seninbankan.com.tr platformu üzerinden 7 gün 24 saat yapabilecek.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, Kuveyt Türk'ün yenilikçi ürün ve hizmetleri hayata geçirme noktasında öne çıktığını vurguladı.

Teknolojinin hayata giderek daha fazla dahil olduğunu ve müşterilerinin de teknolojinin faydalarından daha fazla yararlanmak istediğini belirten Oral, şunları kaydetti:

"Biz de bu ihtiyaçtan hareketle bankacılık hizmetlerimize her yerden hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde ulaşılmasını sağlayan 'Senin Bankan' platformunu hazırladık. Bu sayede zamandan tasarruf etmek isteyen, bürokratik işlemlerle uğraşmak istemeyen müşterilerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Bu platformu güçlendirmeyi ve bu platform üzerinden sektörümüze öncülük edecek uygulamalar hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. İlk aşamada hesap açma ve Sale Plus kredi kartı başvurusu yapılabilen Senin Bankan online bankacılık platformu yakın zamanda diğer finansman hizmetlerinin de gerçekleştirilebileceği bir hal alacak."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Oral Kuveyt Türk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title