Haberler

Kuveyt Türk Altın Bankacılığında 2. Sırada

Güncelleme:

Kuveyt Türk'ün 2014 yılında Temmuz sonu itibariyle topladığı altın miktarı 1,2 tona ulaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, altın bankacılığında dikkat çekici bir büyüme gösterdi. Bankaların 2014 yılı 2. dönem bağımsız denetim raporlarına göre altın hesaplarıyla Kuveyt Türk, tüm bankalar arasında yüzde 11,11 pazar payı elde ederek 2. sıraya yükseldi. Katılım bankaları arasında yine altın hesaplarıyla yüzde 50,60 pazar payına ulaşarak liderliğini pekiştirdi.

Kampanya süresince aylık ortalama 1200 kişiden ortalama 160 kg altın toplandı. Şimdiye kadar Altın Günü kampanyasına 40 binden fazla kişi katıldı, 7,5 ton altın ise yastık altından ekonomiye kazandırıldı.

Türkiye altın bankacılığı pazarındaki ikincilik konumuna büyük gayretler neticesinde ulaşan Kuveyt Türk'ün bankacılık ürünlerine talep, yatırımcıların altına duyduğu güvenden ve ilgiden dolayı her geçen gün artarak devam ediyor. Kuveyt Türk, altın bankacılığı ürünlerini çeşitlendirmesine hız katarak, sağlam yatırım aracı olan altına sağlam koruma vadediyor, bu anlamda mevcut ürün ve hizmetlerini geliştiriyor ve aralarına yenilerini katmayı hedefliyor.

Kuveyt Türk'ten Altın Bankacılığında Yenilikçi Ürünler

Kuveyt Türk, altın bankacılığında istikrarlı büyümesinde gücünü, düzenli tasarrufu yatırıma çevirme anlayışından ve yenilikçi altın ürünleri geliştirmesinden alıyor. Müşterilerinin ihtiyacını gözeterek sunduğu en yeni ürünlerinden 24 ayar olan 1 gr ve 1,5 gram altınlar tüm Kuveyt Türk şubelerinden ve ATM'lerinden satılıyor. Tüm kredi kartları ile 1 gram altın satın alınabilen bir mobil uygulama olan "Altın Gönder" sayesinde ise Facebook üzerinden de altın gönderimi yapılabiliyor. Gönderilen altınlar tüm şubeler ve ATM'lerden temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kuveyt Türk Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title