Haberler

Kutso'nun Yeni Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını başkan yardımcısı Ahmet Çetin başkanlığında gerçekleştirdi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını başkan yardımcısı Ahmet Çetin başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıda yönetim kurulu başkan yardımcılıkları, sayman ve üyeler belirlendi. Toplantıda ayrıca KUTSO eski yönetim kurulu başkanı ve genel sekreteri Alaaddin Aytekin'in görevine son verildi. Genel sekreterlik görevine vekaleten Mustafa Öztürk atandı.

Çetin, 23 Haziran'da geniş katılımlı, demokratik ortamda bir seçim gerçekleştirildiğini belirtti. Kendilerinin yönetime aday olurken bazı taahhütlerde bulunduklarını ifade eden Çetin, "En büyük iddiamız şeffaflıktı, bunu da bu günden itibaren ortaya koyuyoruz" dedi.

KUTSO yönetim ve meclisindeki insanların kendi işlerini yapan insanlardan olmasını istediklerini belirten Çetin, yeni seçilen meclisteki tüm üyelerin ticaretle uğraşan ve kendi işini yapan insanlardan oluştuğunu söyledi. Yeni yönetim olarak oda bilançolarını herkese açık internet ortamında yayınlayacaklarını bildiren Çetin, "Oda olarak yaptığımız hizmetlerle basına gündem yaratan bir yönetim olacağız. Bizim asla örtülü ödeneğimiz olmayacak" diye konuştu.

Çetin, Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay'ın yurt dışında olduğunu kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Öztürk Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title