Haberler

Kütso Meclis Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Meclisinin mayıs ayı olağan toplantısına konuk olarak katıldı.(ETO) Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Ticaret...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Meclisinin mayıs ayı olağan toplantısına konuk olarak katıldı.

Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında, KÜTSO Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası

(ETO) Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Metin Güler, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Üyesi Avukat Mustafa Dönmez konuk oldu.

KÜTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile meslek komitesi başkanlarının katılımıyla yapılan toplantı öncesi KÜTSO'ya yeni kayıt olan üyelere üyelik beratları takdim edildi.

Bu ay yapılan seçimlere kadar 2009-2013 döneminde meclis başkanlığı görevini yürüten ve KÜTSO Disiplin Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Nihat Delen'e, KÜTSO Meclis Üyesi ve çini sanatçısı İsmail Yiğit tarafından özel olarak hazırlanmış olan çini tablo verildi.

Delen, bu takdimin ardından yaptığı konuşmada, çok duygulandığını ve görev yaptığı dönemde KÜTSO'nun önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. KÜTSO'da iş dünyasını temsil eden yetkililerin çalışmalarına, Kütahya'nın ihtiyacı olduğunu dile getiren Delen, odadaki yeni görev döneminin hayırlı olmasını diledi.

Özotraç da Kütahya'nın, KÜTSO Meclisinden beklediği hizmetlerin yerine getirilmesi için bu görevlerin iyi bir fırsat olduğunu anlattı.

Karacan ise büyük özveri ve fedakarlık gerektiren vakıf üniversitesi kurma çalışmalarından dolayı KÜTSO yetkililerini tebrik etti.

Kadın ve genç girişimcilerin yüreklendirilmesi ve desteklenmesinin şehrin gelişimine katkı sağlayacağını, ticaret ve sanayi odalarında görev alan iş dünyası temsilcilerinin kendi şehirlerine önem vermeleri gerektiğini vurgulayan Karacan, eğitim ve sağlık sektöründeki eksikliklerin giderilmesi, sosyal yaşamın iyileştirilmesi konularında yapılacak çalışmalarla ulaşım kolaylığı, tarih, kültür ve turizm zenginliklerine sahip Kütahya'nın, yatırımlar için tercih edilen bir şehir haline gelmeye başladığını söyledi.

Erkan Güral, Kütahya'daki eksikliklerin bilindiğini, özellikle eğitim sektörünün her kademesinde iyileştirmelere ihtiyaç olduğunu belirterek, bölgenin ve şehrin eksikliklerini gidermek, sorunlara çözüm bulmak için belirlenen hedefler doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yapılacağını kaydetti.

KÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, "Makama değil, hizmete talip olduk. Görev unvanımız ne olursa olsun el ele, kol kola hizmet edeceğiz" ifadesini kullandı.

Daha sonra, Karacan, Güler ve Erkan Güral'a, KÜTSO'nun eğitim ve kültür hizmeti olarak bastırılan "Kütahya Sanatçıları" ve "Türkçe'nin Sırları" kitapları takdim edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Harun Karacan Eskişehir Türkiye Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title