Haberler

Kutlu Doğum Pilavı

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde Pazarlar ilçesinde kutlu doğum pilavı ve mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kutlu Doğum Pilavı organizasyonunu sağlayan Pazarlar ilçesi mahalle muhtarları adına konuşan Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ali Çelik, "Bu yılın Kutlu Doğum Haftasının teması olan Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet çerçevesinde "İnsanlığı yüceltmek, insanlığı diriltmek ve insanlığı yaşatmak için gelin birlik olalım!" çağrısı etrafında birlik beraberliğimizi artırmak çerçevesinde böyle bir program düzenledik. Bizlere her türlü maddi ve manevi destek olan ilçemiz halkına teşekkür ediyoruz" dedi.

Pazarlar halkı tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası kutlamalarına Kaymakam Ahmet Karaaslan, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Ali Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title