Haberler

Kutlu Doğum Hatıra Ormanı

Marmaris İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde Taşhan Mevkiinde oluşturulan Kutlu Doğum Hatıra Ormanı’na fidan dikti.

Marmaris İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde Taşhan Mevkiinde oluşturulan Kutlu Doğum Hatıra Ormanı'na fidan dikti.

14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu doğum haftası kapsamında Marmaris İmam Hatip Lisesi öğrencileri Taşhan Mevkiindeki Kutlu Doğum Hatıra Ormanı'ndaki fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinliğe öğrenciler ve öğretmenlerin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Ensar Vakfı Marmaris İlçe Başkanı Ahmet Turan Şahin, Orman İşletme Müdürlüğü şefleri ile personeli katıldı. Öğrenciler, ormancılar tarafından temin edilen 250 kara selvi fidanını toprakla buluşturduktan sonra can suyunu verdi. Bu arada katılımcılara gülsuyu ve lokum ikram edildi.

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan fidan dikimiyle ilgili bilgi vererek "Peygamberimiz Hz. Muhammed'in Kutlu Doğumunun 1444'üncü sene-i devriyesini idrak ederken, böylesine güzel ve farkındalık yaratan bir etkinliği gerçekleştiren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Ahmet Turan Şahin ise "Peygamber efendimiz 'Kıyametin kopacağını bilseniz fidan dikiniz' buyurmuş. Bu sebeple fidan dikerek, Kutlu Doğum Hatıra Ormanı'nın oluşmasına katkıda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Züleyha Aldoğan Marmaris Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title