Haberler

Kutlu Doğum Haftası'na Doğru

İpsala Kaymakamı Eyyüp Özdemir, "Balkanlar bizim kadim coğrafyamız.

İpsala Kaymakamı Eyyüp Özdemir, "Balkanlar bizim kadim coğrafyamız. Özellikle Trakya insanının hala vatan olarak bağlarının olduğu bir coğrafya" dedi.

Özdemir, kaymakamlığın toplantı salonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, İpsala'nın Balkanlar'a açılan bir kapı olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum Haftası'nda ilçede program düzenleneceğini aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"Programa Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez hocamız katılacak. İpsala'daki programın diğer programlardan farkı 'Balkanlar Kutlu Doğum İçin İpsala'da' başlığı altında düzenlenecek olmasıdır. Biliyorsunuz Balkanlar bizim kadim coğrafyamız. Özellikle Trakya insanının hala vatan olarak bağlarının olduğu bir coğrafya. Bu program İpsala'nın farkını ortaya koyacak bir program. Hedefimiz İpsala'da en az 5 bin civarında misafiri ağırlamak."

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ise programın 14 - 21 Nisan tarihleri arasında düzenleneceğini ifade etti.

Yaklaşık 50 otobüs misafirin geleceğini aktaran Kerman, "Bu organizasyona Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu da davet ettik. Bu konu da netleşince kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Görmez İpsala Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title