Haberler

Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla 4 Dilde İlahiler Okundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Etkinliğe katılanlardan detaylar - Kur'an-ı Kerim tilaveti okunması- Öğrencilere ödül verilmesi- İlahilerin okunması Kutlu Doğum Haftası Hizan'da düzenlenen "2. Bahar ve Çocuk Şenlikleri" kapsamında Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla 4 dilde ilahiler okundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Etkinliğe katılanlardan detaylar - Kur'an-ı Kerim tilaveti okunması- Öğrencilere ödül verilmesi- İlahilerin okunması Kutlu Doğum Haftası Hizan'da düzenlenen "2. Bahar ve Çocuk Şenlikleri" kapsamında Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla 4 dilde ilahiler okundu.İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ve Grup Tillo'nun 4 dillde seslendirdiği tasavvuf konseri Cuhmuhiret İlkokulu bahçesinde yapıldı.Hizan ile çevre il ve ilçelerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftüsü Tahir Erçin, yaptığı konuşmada, birlikte yaşama ahlakının önce insanın nefsinde ve kendisinde başladığını belirterek, peygamber sevgisinin hayata dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.Açılış konuşması sonrası "Hizan Onu ve İzindekileri Okuyor" kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ve vatandaşlara ödülleri verildi.Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zahit Atakuldaş'ın, "Hz. Muhammed'in hayatı" konulu sunumuyla devam eden etkinlik, Grup Tillo tarafından Türkçe, Kürtçe, Zazaça ve Arapça ilahilerin okunmasıyla son buldu.Kaymakam Sedat İnci, Kutlu Doğum Haftası ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle düzenledikleri etkinliklerin bayram havasında geçtiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Tillo Hizan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title