Haberler

Kutlu Doğum Haftası

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saylar, mesajında, İslam dininin çağlar üstü mesajını insanlığa ulaştıran, insanlığa lütuf, rahmet ve güzel ahlak timsali olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin kutlandığı, Kutlu Doğum Haftası'nı idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Allah'ın yeryüzüne gönderdiği son elçi olan Hz. Muhammed'in insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi ve hakikatin sadık emanetçisi olduğunu ifade eden Saylar mesajında şunlara yer verdi:

"Barış dini İslam, onun aracılığıyla insanlığa tebliğ edilmiştir. Peygamber Efendimiz, bütün insanlığa kucak açan bir barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin çizgisinden sapmadan onun yaşam tarzını nesilden nesle aktarmalıyız.

Bu duygu ve düşünceler ile Peygamberimizin doğumunun seneyi devriyesinde karanlıklarımızın yeniden aydınlanmasını, İslam coğrafyasında ve tüm dünyada birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur ikliminin hakim olmasını diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title