Haberler

Kutlu Doğum Haftası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Okulun bahçesindeki kutlu doğum etkinliğinden detaylar Çadırda Peygamber efendimize hayatı ile ilgili resimler, tablolar, temsili olarak Peygamber efendimizin eşyalarının yer aldığı evi Hane-i saadet, kutsal emanetler fotoğraf sergisi Temsili büyük boy Kabe maketi ve kermes Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı konuşması Züleyha Feyza Batıhan konuşması Kutlu Doğum Haftası Kızıltepe ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Okulun bahçesindeki kutlu doğum etkinliğinden detaylar

Çadırda Peygamber efendimize hayatı ile ilgili resimler, tablolar, temsili olarak Peygamber efendimizin eşyalarının yer aldığı evi Hane-i saadet, kutsal emanetler fotoğraf sergisi

Temsili büyük boy Kabe maketi ve kermes

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı konuşması

Züleyha Feyza Batıhan konuşması Kutlu Doğum Haftası

Kızıltepe ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen etkinlikte, okulun bahçesinde kurulan çadırda, Hz. Muhammed'in hayatı anlatıldı.

Etkinlikte, okulun bahçesinde kutsal emanetler fotoğraf sergisi, temsili büyük boy Kabe maketi ve kermes açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, etkinlikte yaptığı konuşmada, okulun yaptığı çalışmanın takdire şayan olduğunu söyledi.

Öğrencilerin yaklaşık 2 aylık bir çalışma sonucu etkinliği düzenlediğini kaydeden Sarı, öğrencilerin bu etkinliği benimsemelerinin de ayrı bir güzellik olduğunu belirtti.

Öğrencilere teşekkür eden Sarı, şöyle devam etti:

"İnşallah bu etkinlik geleneksel olur. Bu yıl dördüncüsü düzenlendi. Özellikle öğrencilerin işin içinde olması muazzam bir iş. Diğer okullarımızdaki öğrencilerimizin de burayı gezip, en azından o kutlu nebinin hayatını şöyle bir başlangıcından sonuna kadar görmelerini istiyorum."

Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Züleyha Feyza Batıhan ise etkinlik için 2 aylık çalışma yaptıklarını kaydetti.

Batıhan, "Bin gül projesiyle başladık. İmam hatip olarak farklı bir konsept oluşturmak istedik. Kızlarımız erkeklerin karşısında tiyatro yapmak yerine burada sahabeleri anlatarak gelen misafirlerimize Efendimizin hayatını ve bir asr-ı saadet rüyasını yaşatmak istedik. Yaşatabildiysek ne mutlu bize." diye konuştu.

Etkinliğe İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Furkan Doğan Yakup Sarı Kızıltepe Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title