Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Beypazarı Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sürüyor.

Beypazarı Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sürüyor.

Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gelin Birlik Olalım, Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" konulu konferansa, Ankara İl Müftüsü Prof. Dr. Mefail Hızlı, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Bağlarlı, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın ve vatandaşlar katıldı.

Ankara İl Müftüsü Mefail Hızlı, Allah'ın bütün insanları cennete layık yarattığını belirterek, "Manevi ayarlarımız da vardır. Bizim manevi ayarlarımızla oynayan bir takım güçlerde vardır. Öyle çok uzaklarda filan aramayın. Bizim şeytanımız var, bizim nefsimiz var. Bu toplumda bizleri parçalamaya çalışan, şeytanlar var hem de şeytanlaşmış insanlar var. " diye konuştu.

Peşe ise Allah'ın madde alemi içerisinde sevgiyi bir öz olarak yarattığını vurguladı.

Allah'ın, insanların sevgiyi birbirlerine aşılamaları için kodladığını belirten Peşe, "Bugün bakıyoruz, tabiat aleminde de bunu görüyoruz. Ağaçlar, hayvanlar alemi olmak üzere bütün mahlukat içerisinde bunu çok rahatlıkla görebiliyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mefail Hızlı Beypazarı AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title