Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Gümüşhane Belediyesi tarafından "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Gümüşhane Belediyesi tarafından "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve eşi Gülsen Çimen katılımcılara gül dağıttı.

Çimen, burada yaptığı konuşmada, "Peygamber efendimiz merhametini, barışını, hoşgörüsünü, ahlakını ve şefkatini tüm insanlığa aktarmıştır" diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler de paylaşma, yardımlaşma, dürüstlük, erdem ve hoşgörüyü, Peygamberimizin tavsiye ve uygulamalarından öğrendik. Efendimizin güzel ahlakını ve şahsiyetini örnek alarak tüm insanlığa doğru bir şekilde anlatmak ve tanıtmak bizlere düşen en büyük görevlerin başında gelmektedir. Bu düşüncelerle, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed efendimizin tüm insanlığa ulaştırdığı mesajlarını samimi ve doğru biçimde idrak edebilmek ve hayatımızın her alanında tatbik edebilmek temennisiyle Kutlu Doğum Haftası'nın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz."

Konuşmaların ardından, program kapsamında İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Hacıfettahoğlu tarafından konferans düzenlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Çimen Gümüşhane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title