Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Kayseri Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında, "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu etkinlik düzenledi.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen program, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Etkinlikte, Camii Kebir Camisi imamı Halim İbrahim Aslan da Kur'an-ı Kerim okudu.

Vali Orhan Düzgün, burada yaptığı konuşmada, Hz. Muhammed'in güzel ahlakının örnek alınacağı, yaşam tarzının benimseneceği bir hafta olmasını dileyerek, "Peygamberimiz tüm insanlara güzel örnek olmuş, insanlığı huzurla buluşturmuştur. Bundan dolayı bugünün teması olan 'Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı' çok önemli bir temadır" dedi.

Konuşmaların ardından Müftü Vekili Galip Koçer tarafından protokol üyelerine gül hediye edildi.

Programda, daha sonra, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından konferans verildi.

Etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title