Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası kapsamında, "Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı" isimli konferans düzenlendi.

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası kapsamında, "Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı" isimli konferans düzenlendi.

İlçe Müftüsü Talha Demirkaya, İlçe Müftülüğü'nde düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, Hz. Muhammed'in her yıl 14-20 Nisan'da anmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini söyledi.

Hz. Muhammed'in hayatına bakıldığında birlikte yaşamanın en güzel örneklerini gördüklerini belirten Demirkaya, "Biz, Peygamber efendimizi çok seviyoruz. Bizim için onun hayatı çok önemlidir. Kuran-ı Kerim'i yaşamak istiyorsak, Peygamber efendimize müracaat etmeliyiz" dedi.

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya ise Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin 1444 yılı dönümü münasebetiyle böyle bir etkinliğin düzenlendiğini ifade ederek, konferasının düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu kaydetti.

Konferansa, İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AK Parti İscehisar ilçe Başkanı Murat Dikmen ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title