Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ortaca Yurt Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde öğrenciler, Merkez Yeni Cami ve Müftülük binasının bahçe duvarını boyadı, çiçeklikleri düzenledi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ortaca Yurt Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde öğrenciler, Merkez Yeni Cami ve Müftülük binasının bahçe duvarını boyadı, çiçeklikleri düzenledi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ortaca Yurt Müdürü Bengül Yazar, yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde her yıl kurumda farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin isteğiyle müftülük binasının dış cephe boyasını yapmak istediklerini belirten Yazar, "Öğrencilerimizin katılımlarından dolayı çok mutluyuz. Bu anlamda istekli öğrencilerimiz çok fazla. Ortaca halkı da bize gönülden destek verdi ve müftülükle iş birliği içerisinde bu projeyi geliştirdik. Bundan sonra da inşallah çok daha güzel etkinliklere imza atarız" dedi.

İlçe Müftüsü Zekeriya Çelik ise Kutlu Doğum Haftası'nın Türkiye'nin hatta dünyanın her tarafında farklı etkinliklerle kutlandığını ifade etti. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yurtta kalan gençlerin kalıcı bir etkinlikle bu haftadaki etkinliklere katıldığını anlatan Çelik, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz müftülükle aynı bahçede bulunan camimizin bahçe duvarının boyadı. Bugün tatil olmasına rağmen öğrenciler, piknik havasında ve güzel bir havada boya yaptılar. Çok da güzel oldu. Namazdan sonra cemaat de hepsini taktir ederek teşekkür etti."

Çelik, Kutlu Doğum Haftası'nın farklı ve güzel etkinliklerle hafta boyunca ilçede kutlanacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title