Haberler

Kutlu Doğum Haftası

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: "Sevgili Peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Hz. Muhammed'in, Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürdüğünü, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamından en somut şekilde insanlığa aktardığını bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası'nda alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberi daha iyi anlama ve anlatma çalışması yapıldığını belirtti.

Kutlu Doğum Haftası'nda, peygamberin insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrının bugüne taşınarak hayata yansıtıldığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Komşuyu komşuya neredeyse birbirlerinin mirasçısı olacak kadar yakınlaştırırken mümin ile mümini bir elin kenetlenmiş parmakları gibi, bir duvarın birbirine geçmiş tuğlaları gibi bir ve beraber gören sevgili Peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır. Getirdiği mesaj vesilesiyle bütün varlığın çehresine nur saçan, nazarları ahiret yamaçlarına çevirerek topyekun insanlığa cennet ve cehennemi tanıtan ve ebedi saadet yollarını aydınlatan Allah Resulünün doğumu ise bütün insanlığın ve kainatın bayramıdır." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Kemalettin Aydın Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title