Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Burdur'da esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıtıldı, din görevlileri tarafından tasavvuf musikisi ve ilahi konseri verildi.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Burdur'da program düzenlendi.

Burdur Müftülüğü tarafından düzenlenen programda, Gazi Caddesi'nde esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda din görevlileri tasavvuf musikisi ve ilahi konseri verdi.

Programda konuşan İl Müftüsü Hıdır Bayrak, "Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" teması ile kutlanan hafta dolayısıyla il genelinde yoğun bir program hazırladıklarını söyledi.

Hafta boyunca ellerinden geldiği kadar Burdurlular'a Peygamber ahlakını, samimiyetini, engin sevgisini ve merhametini anlatacaklarını belirten Bayrak, "Peygamberimizi anarken anlamaya gayret göstereceğiz. Samimiyetimizi, niyetimizi, ihlasımızı ve ihsanımızı gözden geçireceğiz. Bu haftanın Burdur'umuza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Programa Burdur Valisi Nurettin Yılmaz ve AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik de katıldı. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title