Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası Karamanlı'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Karamanlı Müftüsü Ramazan Avcı, Kutlu Doğum Haftası'nın Karamanlı'da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını bildirdi.

Kutlu Doğum Haftası'nın, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 1989 yılından itibaren her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlandığını hatırlatan Avcı, bu yılki etkinliklerin temasının "Hazreti Peygamber, Din ve Samimiyet" olarak belirlendiğini kaydetti.

Müftülük olarak belirlenen tema doğrultusunda Karamanlı genelinde çeşitli etkinlikler yaparak halka ulaşmaya çalışacaklarını anlatan Avcı, Hazreti Muhammed doğumunun 1443'üncü yıl dönümünün Türk milletine, İslam alemine ve tüm insanlığa samimiyet duygusu kazandırmasını, huzur ve barış getirmesini temenni etti.

Avcı, hafta boyunca ilçe merkezinde ve köylerde "Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet" konusunun anlatılacağını, 17 Nisan'da  Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belagatı Ana Bilim Dalı Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Yasin Pişgin tarafından Karamanlı'da aynı konulu konferans verileceğini belirtti. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Karamanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title