Haberler

Kutlu Doğum'da Peygamber Ocağı Unutulmadı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Selendi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 'Her Kurumda Bir Gülümüz Olsun!' diyerek başlattığı proje doğrultusunda Okul Müdürü Mustafa Dede ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Kaymak tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesine de gül fidanı dikildi.

Okul Aile Birliği tarafından temin edilen gül fidanlarının dikimini gerçekleştiren Okul Müdürü Mustafa Dede şunları söyledi: "Her okula ve bahçesi olan her resmi kuruma gül fidanı diktik. Bunlardan bir tanesi de kültürümüzde peygamber ocağı olarak kabul gören askeriyenin ilçemizdeki evi oldu. Askerlerin de katılımıyla dikilen gül fidanına can suyu da vatani görevini yapan askerler tarafından verildi. Böylelikle dikilen güller açtıkça kokularının etrafa yayılmasıyla peygamberimizin iki kutsal simgesi birbirine kavuşacaktır. Biz O'nun ümmetiyiz. O'na layık olabilmek ve çocuklarımıza peygamber sevgisini aşılayabilmek için hafta boyunca benzer etkinlikler düzenleyeceğiz." Jandarma Üsteğmen Mustafa Akpınar ise okul idarecilerine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title