Haberler

KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit'ten Torba Kanun Uyarısı

Güncelleme:

KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, esnaf ve sanatkarların kamuoyunda 'Torba Kanun' olarak bilinen 6552 sayılı yasadan faydalanmaları gerektiğini söyledi.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, Esnaf ve Sanatkarların kamuoyunda 'Torba Kanun' olarak bilinen 6552 Sayılı yasadan faydalanmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Yiğit yaptığı açıklamada, "Haziran ayında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlanan vergi, sosyal güvenlik primi ve aidat borçlarının yeniden yapılandırıldığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanuna ilişkin değişiklikleri içeren ve 10 Eylül 2014 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 6552 sayılı (Torba) Kanun, 11 Eylül 2014 tarihli ve 29116 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. 6552 sayılı Kanun ile üyelerimizin odalarına olan aidat borçları, sosyal güvenlik borçları, vergi borçları ve bazı idari para cezaları yapılandırma kapsamına alınmış, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nda esnaf ve sanatkarımız lehine değişiklikler yapılmıştır. Üyelerimizin Torba Kanun'un getirdiği imkanlardan faydalanabilmeleri için ilgili kurumlara başvurarak bu fırsattan faydalanmaları gerekmektedir" ifadelerini kullandı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Gazeteler Kütahya Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title