Haberler

Kütahya'da Aralarında Husumet Bulunan Şahıslardan Biri Diğerini Öldürdü

Güncelleme:

Kütahya'da 31 yaşındaki Ahmet Çelik, aralarında husumet bulunan 38 yaşındaki Ersin Türk'ü otomobil içerisinde av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Dün gece saat 02.30 sıralarında daha önce merkeze bağlı köy olan Alayunt Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan Ahmet Çelik ile Ersin Türk telefonda birbirleriyle tartıştı.

ALAYUNT MAHALLESİNE GİTTİ

Ahmet Çelik, tartışmanın ardından Ersin Türk'e Alayunt Mahallesi'ne gelmesini söyledi. Ersin Türk de Kütahya kent merkezinden arkadaşı Zeki Teke'nin kullandığı 43 SS 747 plakalı otomobille Alayunt Mahallesi'ne gitti.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İddialara göre Ahmet Çelik ile arkadaşları Ercan Gezer, Ahmet Durgun ve İbrahim Çelik, Ersin Türk'ün içinde bulunduğu otomobili mahalle girişinde durdurdu. Ahmet Çelik av tüfeğiyle otomobilin sağ ön koltuğunda oturan Ersin Türk'e doğru ateş etti. Saçmalar Ersin türk'e isabet etmedi. Direksiyondaki Zeki Teke otomobille kaçmaya çalıştı. Şüpheliler otomobili silah tehdidi ile durdurdu. Ahmet Çelik yakın mesafeden Ersin Türk'ün göğsüne doğru iki el ateş etti. Ersin Türk olay yerinde yaşamını yitirdi.

SORGULARI TAMAMLANIP ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan Ahmet Çelik ile arkadaşları Ercan Gezer, Ahmet Durgun ve İbrahim Çelik'i yakaladı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Çelik Ahmet Durgun Ahmet Çelik Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title