Haberler

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nde Yemin Töreni

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nde istihdam edilen ve bir yıllık adaylık süresini doldurarak asli devlet memurluğuna kabul edilen 12 çalışan, Türk bayrağına el koyarak yemin etti.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nde istihdam edilen ve bir yıllık adaylık süresini doldurarak asli devlet memurluğuna kabul edilen 12 çalışan, Türk bayrağına el koyarak yemin etti.

Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Müdürlük'teki törende, mensubu olmaktan her zaman iftihar ettiği Orman Genel Müdürlüğü'nün, 173 yıllık tarihiyle köklü ve kurumsal bir yapısı bulunduğunu bildirdi.

Devlet memurluğunda her zaman fedakarlık, güler yüz ve hoşgörünün esas olduğuna dikkati çeken Eryiğit, işe yeni başlamış gibi ilk gününün heyecanını hissederek çalıştığı mesleğinde genç memurların tüm enerjisi ve birikimiyle vatandaşa hizmet edeceğine inandığını söyledi.

İşin sırrının, insanın yaptığı işten zevk almasından geçtiğini, ancak bu şekilde davranılırsa hayatta mutlu olunacağını dile getiren Eryiğit, "Daima yaptığınız işin hakkını verin ve nerede hizmet ederseniz edin, hayatınızı hep güzel şeylerle donatın. Ayrıldığınızda arkanızda güzel işler, adil ve temiz bir isim bırakın" dedi.

Daha sonra, Domaniç Gürgenyayla Orman İşletme Şefliği Mühendisi Başak Şentürk, Hisarcık Orman İşletme Şefliği Mühendisi İbrahim Çiray, Emet Orman İşletme Şefliği Mühendisi Regaip Bektaş, Emet Değirmisaz Orman İşletme Şefliği Mühendisi İbrahim Yalçın, Gediz Çukurören Orman İşletme Şefliği Mühendisi İsmet Çelik, Gediz Yeşilçay Orman İşletme Şefliği Orman Muhafaza Memuru Hatice Karagedik, Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü avukatları Sara Özdemir ve Asuman Hilal Coşkun, Kütahya Oğuzlar Orman İşletme Şefliği Orman Muhafaza Memuru Ali Dağdeviren, Altıntaş Orman İşletme Şefliği orman muhafaza memurları Halil Uysal ve Tuğba Er ile Simav Kınık Orman İşletme Şefliği Orman Muhafaza Memuru Doğan Ergen, Türk bayrağına el koyarak yemin metnini okudu.

And içen memurlara asil devlet memurluğu belgeleri verilmesiyle sona eren törene, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, Personel Şube Müdürü Mehmet Ali Demirtaş ve Kütahya İşletme Müdürü Göksel Gök katıldı.

Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Kenan Eryiğit Kütahya Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title