Haberler

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği Kuruldu

Güncelleme:

Kütahya'da, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren iş adamları, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği adında yeni bir dernek kurdu.

Kütahya'da, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren iş adamları "Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (KOSBİAD)"  adında yeni bir dernek kurdu.

Derneğin kurucu başkanı Volkan Turgut yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce iş dünyasını bir araya getiren yeni dernek kurduklarını bildirdi.

Amaçlarının organize sanayi bölgelerindeki üretim portföyüne katkı sağlamak olduğunu belirten Turgut, şunları kaydetti:

"İlimizde OSB'lerinin dolması ve gelişmesi ile birlikte yatırımcı işadamlarını temsil ve sorunlarının çözümü noktasında bir sivil toplum kuruluşuna ihtiyaç duyuluyordu. Bu bağlamda yaptığımız görüşmeler sonrasında KOSBİAD adı altında derneğimizi kurduk ve faaliyetlerimize başladık. KOSBİAD bünyesinde, özellikle OSB'deki yatırımcıları bulunduran bir STK olarak OSB'lerin gelişmesine ve üretim portföyünün artmasına katkı sağlayacaktır."

Turgut, yönetimde ise Emin Yüce, Tolga Eskioğlu, Zeyid Damar, Ali Öztürk, Tuğrul Baran, Merve Özçınar Gül, Halit Uluergüven ve Kemal Olçar'ın yer aldığını duyurdu. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title