Haberler

Kütahya'da Görev Yapan Asker Nöbet Kulübesinde İntihar Etti

Güncelleme:

Bunalıma girdiği öğrenilen 21 yaşındaki Müslüm Erdem, nöbet tuttuğu kulübede piyade tüfeğiyle göğsüne ateş ederek yaşamına son verdi.

Kütahya Askeri Gazino Müdürlüğü bünyesinde vatani görevini yapan 21 yaşındaki Müslüm Erdem, nöbet tuttuğu kulübede piyade tüfeğiyle göğsüne ateş ederek yaşamına son verdi.

BUNALIMA GİRMİŞTİ

Saray Mahallesi Fuat Paşa Caddesinde üzerindeki Kütahya Askeri Gazino Müdürlüğü'nde vatani görevini yapan er Müslüm Erdem (21), bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, tek başına nöbet tuttuğu kulübede piyade tüfeğini göğsüne tutarak ateş etti. 01.00 ile 03.00 nöbetini değiştirmek için gelen askerler, Erdem'i kulübe içinde kanlar içinde görünce durumu 112 Acil Sağlık ekipleri ile nöbetçi subaya bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Erdem'in yaşamını yitirdiği belirledi.

3 AYLIK ASKERDİ

Bitlis Tatvan nüfusuna kayıtlı ve 3 aylık asker olduğu öğrenilen Erdem'in cenazesi, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR ÜZÜCÜ HABERDE İSTANBUL'DAN

Atatürk Havalimanı Jandarma Koruma Bölük Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 21 yaşındaki Levent Besin, nöbet tuttuğu kulübede tüfeğinin ateş alması sonucu karnından yaralandı.

KULÜBEDEN SİLAH SESİ DUYULDU

Olay, saat 03.45'te Atatürk Havalimanı Ataköy yönündeki nöbet kulübesinde meydana geldi. İddiaya göre, er Levent Besin'in nöbet tuttuğu kulübeden silah sesi yükseldi. Silah sesini duyan diğer nöbet kulübesindeki asker, durumu Atatürk Havalimanı Jandarma Koruma Bölük Komutanlığı'na bildirdi.

KARNINDAN YARALANDI, DURUMU İYİ

Bu sırada Türk Hava Yolları'nın yeni kargo binasındaki çalışanlar da, THY nöbetçi doktorluğunu arayıp, askeri nöbet kulübesinden silah sesi yükseldiğini ve yaralı olabileceğini haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ile bölük komutanlığındaki yetkililer, yerde kanlar içerisinde yatan askerle karşılaştı. Karnından yaralanan asker ilk müdahalenin ardından ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Besin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, er Levent Besin'in yaralanmasına neden olan tüfeğin nasıl ateşlendiği araştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Elazığlı Mobil-ANDROID:

ne kadar sutu ve kanı bozuk pkk lı varsa tsk yı karalamak icin fırsat bilip bu habere hemen yorum yapmıslar isiniz gucunuz kan dan nemalanmak be serefsizler, ölen askerimize Allahtan rahmet yaralı askerimizede acil şifalar diliyorum.

13
3
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Artık askerlik yapanlar, gariban insanlar ve orada en alt, en kötü görevleri ifa ediyorlar. kışın bir dert, yazın bir dert. Ben 18 ay yaptım biliyorum. Parayı verenin askerlik yapmadığı bir memlekete kavuştuk. Yani devlet nezdinde parası olmayanla parası olanlarda hak açısından ayrıldı.

13
2
yanıtYanıtla
MardinlimobilWeb@haberler.com:

Ulan askerliğin parayla alındığı, zorla annesinin evinden çıkarılarak nöbet başına dikildiği,eşitliğin olmadığı bir ülkede şehitlikten söz edilemez vatan borçu namus borçudur diyenler bilin ki namusun 18 bine satılıyor ...

14
1
yanıtYanıtla
tatvanmobilWeb@haberler.com:

intihar Askerde Bitlis Bi de kürt

8
5
yanıtYanıtla
hain pkk:

kimbilir o komutanlar rütbeliler nasıl davrandı da tak etti canına vardır bi sebep bu işler öyle kolay değil intihar etti deyip kesip atıyo haberi niye araştırmıyosun bu ülkedeki askeriye hala kapalı sır kutusu . . . . . . . biz de geçtik bu yollardan. sebep verenlere yazıklar olsun. . .

8
4
yanıtYanıtla
dogru sözMobil-ANDROID:

tsk sil bastan degismeli aksi halde bu olumlerin arkasi fazlasyla gelecek eskiden peygamber ocagiydi simdi seytan yuvasi

10
1
yanıtYanıtla
mehnetMobil-ANDROID:

suç tsk da sağlıklı ya da sağlıksız ne kadar kişi varsa eleme yapmadan askere alıyor meslek hayatım boyunca askere o kadar kişi geldi ki çoğu devlete zarar

8
0
yanıtYanıtla
handem005:

nedir bu intiharların sebebi ardı ardına bitmek bilmeyen asker kayıpları neler oluyor yine nayin peşindesiniz. lanet olası köpekler

5
1
yanıtYanıtla
YAREN:

Ne yaptın be kardeşim.

5
1
yanıtYanıtla
OTTOMANS:

3 Aylık asker daha evin hasretinin agır bastıgı bir zamanda, askerligi yeni anlamaya başladığında dolu şarjörle nöbete diktirilmesi hata bence. Ben Ankara mamakta barış gücünde askerliğimi yaptım değil dolu şarjör, takmak yasaktı hazır kıta ve cephanelik ve ceza evi erleri harici. Kışlada şarjör takmak yasaktı ben nöbetlerimde takıyordum çünkü depo nöbetlerimiz vardı ama şarjör hep boş tu dolu yasak. Ordada çok kulagımıza geldi bu tür olaylar kimisi ailesi gelmiş görüşmesine izin vermemişler nöbete dikmişler. kimisi can sıkıntısı tüfekle oynarken v s. . Yazık olmuş.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title