Haberler

Kurtarmak İstediği Oğluyla Birlikte Boğuldu

Güncelleme:

Kütahya'da balık tutmak için gittikleri Porsuk Çayı'na düşen 14 yaşındaki oğlu Ahmet Dağdelen'i kurtarmak isteyen baba, oğluyla birlikte boğularak öldü.

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde balık tutmak için gittikleri Porsuk Çayı'na düşen 14 yaşındaki oğlu Ahmet Dağdelen'i kurtarmak isteyen 34 yaşındaki Murat Dağdelen, oğluyla birlikte boğularak hayatını kaybetti.

AYAĞI KAYAN GENÇ SUYA DÜŞTÜ

Olay, saat 14.00 sıralarında Aslanapa ilçesine bağlı Koçaklar Köyü Koyun Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Oturdukları Yağcılar Köyü'nden babası Murat Dağdelen ile birlikte balık tutmak için Porsuk Çayı kıyısına giden Ahmet Dağdelen ayağının kayması sonucu suya düştü.

BABA KURTARMAK İSTEDİĞİ OĞLUYLA BERABER AKINTIYA KAPILDI

Murat Dağdelen oğlunu kurtarmak için Porsuk Çayı'na atladı. Baba Dağdelen kurtarmak istediği oğlu ile birlikte akıntıya kapılarak suda kayboldu. Olayı gören köylüler durumu jandarma yetkilerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, itfaiye, 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 SAAT SONUNDA ULAŞILAN BABA VE OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

AFAD ekibinde yer alan dalgıçlar yaklaşık 2 saat süren aramanın ardından önce baba Murat Dağdelen'i ardından da oğlu Ahmet Dağdelen'i sudan çıkardı. 112 sağlık ekibinin kalp masajı yaparak Murat Dağdelen ve oğlu Ahmet Dağdelen'i yaşama döndürme çabaları sonuçsuz kaldı.

Baba ve oğlun cesedi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu. İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Dağdelen Aslanapa Kütahya Porsuk Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

İMAM İSMAİL:

ECEL GELMİŞ VADE DOLMUŞ. EVLADI İÇİN CANINI VEREN BİR BABANIN VE OĞLUNUN RUHLARI ŞAD OLSUN. OĞLU İLE BİRLİKTE MEKÂNLARI CENNET OLSUN. EVLAT ACISI ÇEKMEKTENSE EVLAT İLE BİRLİKTE ÖLMEK BELKİDE EN GÜZELİ.

11
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin Allah

9
0
yanıtYanıtla
sait:

Ne büyük acı Allah rahmet etsin

8
0
yanıtYanıtla
sacit:

Allah rahmet eylesin.cok aci.rabbim anneye sabir versin

7
1
yanıtYanıtla
Kadir:

Allah rahmet eylesin...kalanlara sabır versin...

8
0
yanıtYanıtla
doganay:

ALLAH RAHMET EYLESIN ALLAHIM AILESINE SABIR VERSIN

8
0
yanıtYanıtla
hoca:

Allah her ikisinde rahmet eylesin. Acılı ailelerinede sabır versin. ..

6
0
yanıtYanıtla
Mehmet07:

Allah rahmet eylesin.

6
0
yanıtYanıtla
VANLI ZEKERİYANIN TORUNU:

Ben yüzme bilmeme rağmen sportif balık avında her zaman risksiz yerleri tercih ederim. Üzücü olay ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin özellikle anneye ciğeri yanıyodur ahah ölüm kaçınılmaz her fani tadacaktır fakat ölüm gözgöre resmen geliyorum demiş. Siz siz olun sportif balık avında düz ayağınızın sağlam yere basacağı yerleri tercih ediniz. Ava gitmiştik tanıdığın oğlunu tam düşerken kolundan tuttum 10m. yükseklikte kayanın üstündeyiz ve çocukda yüzme bilmiyormuş buda yaşadığım hadise.

5
0
yanıtYanıtla
GladyoMobil-IOS:

Yarabbim sen sabır ver ailesine cok yazık olmuş ama işte ecel geldimi bişeyler illaki sebep olacak

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title