Haberler

Kütahya Kent Konseyi 2016 Faaliyetlerini Değerlendirdi

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi, 2016 yılı faaliyetlerini değerlendirdi.

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi, 2016 yılı faaliyetlerini değerlendirdi.

Kent Konseyi Başkanı Ercan Taşkın, belediye sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, 2016 yılında yapılan faaliyetleri ile 2017 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kütahya'ya değer katmak ve şehirde yaşayan insanların hayat kalitelerine katkı sağlamak adına çalışma yapmak için projeler ürettiklerini belirten Taşkın şunları kaydetti:

"Kent Konseyi olarak öncelikle tanıtım faaliyetleri kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Sonrasında 'Gençler sabah namazında buluşuyor' etkinliği ile gençlerimizle sabah namazlarında buluştuk. Eğitim ve sosyal alanda birçok faaliyetlerde bulunduk. Sanatsal çalışmalar ile sportif ve çocuklara yönelik etkinliklerimiz büyük ilgi gördü. Engelliler haftası nedeniyle düzenlediğimiz etkinliklerle engellilerimizin yanında olduk. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından protesto gösterilerimiz ile açıklamalarımızla yapılan hain girişimin karşısında olduk."

Taşkın, şöyle devam etti:

Yine Kütahya'mızın gelişimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz Yoncalı Termal Merkezi çalışması, muhtarlarımızla istişare toplantıları, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimiz, mülteci ailelere yardım ve Halep'e sosyal yardım kampanyası projelerimizi gerçekleştirdik. Son olarak da ilimizin marka değeri olan Kütahyaspor için '43'te Buluşuyor' adıyla Kütahyaspor'a destek için bir kampanya başlattık."

Proje ve faaliyetlerde kendilerine destek veren Kütahya Belediyesi ile Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür eden Taşkın, 2017 yılında da birçok alandaki faaliyet ve projelerle Kütahya'ya faydalı olmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantıya Kent Konseyi Meclis üyeleri ile birim üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title