Haberler

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen Gediz'de Okulları Ziyaret Etti

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gediz’de okulları ziyaret etti.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gediz'de okulları ziyaret etti.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü projesi olan Eğitimde Farklı Etkinliklerle Dönüşüm (EFED) Projesi'nin Üst Kurulu Toplantısı için Gediz'e gelen İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gediz GDZ Otel'de gerçekleştirilen Üst Kurul Toplantısının ardında Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın'dan ilçenin eğitim durumu ve 2016 yılı için planlanan onarımlar ve eğitim yatırımları hakkında bilgi aldı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, yapılan bu görüşmenin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ile birlikte Atatürk Ortaokulu, Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda EFED Projesi kapsamında gerçekleştirilen Z Kütüphane, Zeka Oyunları projeleri kapsamında oluşturulan sınıfları gezerek yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen Okul Müdürü Ali Arısoy'dan projeleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geçen İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, EFED Projesi kapsamında "Sağlıklı Yarınlar İçin Sağlıklı Yaşayalım" projesini inceledi ve Okul Müdürü İsmet Şahin'den bilgi aldı.

Atatürk Ortaokulu'nu da ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, EFED Projesi kapsamında gerçekleştirilen "Bir Değer Her Şeye Değer" projesini inceledi ve Okul Müdürü Mehmet Aydın'dan proje hakkında bilgi aldı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, yaptığı okul ziyaretlerinin çok yararlı geçtiğini belirtti ve ilçeden ayrıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ahmet Aydın Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title