Haberler

Kütahya İhh'dan Ümmet İftarı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen ’ümmet iftarı’ yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen 'ümmet iftarı' yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ulu Camii bahçesindeki iftara AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Etkinliğe destek veren ve iftara katılanlara teşekkür eden İHH Kütahya Şubesi Başkan Vekili Mustafa Yenipazar, "Bu sene ümmet ruhunu Kütahya daha iyi yaşıyor. Diğer etkinliklerde olduğu gibi yine insanımız bizi yalnız bırakmadı. Kütahya'nın her kesiminden insanımız hem yardım talepleriyle hem de katılımlarıyla destek oldular. Beklenenden daha kalabalık bir sayıda vatandaşımızı ağırladık. Tüm Kütahya'ya duyarlılığı için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İftara katılan yüzlerce kişi oruçlarını hurma, ayran, simit, peynir ve su ile açtı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Gazel Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title