Haberler

Kütahya Halk Otobüsü Otomobille Çarpıştı: 10 Yaralı

Halk otobüsü otomobille çarpıştı: 10 yaralıKütahya'da Belediye halk otobüsü ile otomobil çarpıştı, kazada otobüsteki 8 yolcu ile otomobil sürücüsü ve yanında oturan yaralandı.

Halk otobüsü otomobille çarpıştı: 10 yaralı

Kütahya'da Belediye halk otobüsü ile otomobil çarpıştı, kazada otobüsteki 8 yolcu ile otomobil sürücüsü ve yanında oturan yaralandı.

Kaza, Yıldırımbeyazıt Mahallesi İkbal ile Yaman Sakak kavşağında meydana geldi. Yılmaz Kaya yönetimindeki 43 H 0080 plakalı Kütahya Belediyesi Özel Halk otobüsü ile Sevde Nur Uluğ'un kullandığı 03 PN 424 plakalı otomobil kavşakta kafa kafaya çarptıştı. Kazada otomobil sürücüsü Sevde Nur Uluğ ve yanında oturan Alper Adıyaman ile otobüs yolcularından Gamze Küçükküreşken, Kezban Kırcı, Gürkan Kocabıyık, Damla Ateş, Özlem Ateş, Münüre Sağlam, Nurgül Otman ve Defne Otman yaralandı. Yaralı 10 kişi ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza anı özel halk otobüsünün içerisinde güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kaza sırasında otobüs içerisindeki yolcularının panik halde bağırmaları yer aldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kazayla ilgili soruşturmanı sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Belediyesi Yılmaz Kaya Sevde Nur 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title