Haberler

Kütahya: Gli Müessesesi, Kömür Fiyatlarını Yeniden Belirledi

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde Faaliyet Gösteren Garp Linyitleri İşletmesi (Gli) Müessesesi, Bünyesindeki Tunçbilek ve Konya Ilgın İşletmelerinde Üretilen Kömürlerin Fiyatlarını Yeniden Belirledi. Yeni Fiyatlar Dünden İtibaren Geçerlilik Kazandı.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde faaliyet gösteren Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi, bünyesindeki Tunçbilek ve Konya Ilgın işletmelerinde üretilen kömürlerin fiyatlarını yeniden belirledi. Yeni fiyatlar dünden itibaren geçerlilik kazandı.

GLİ Müessesesi Kömür Satış Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, KDV'li perakende satış fiyatları Tunçbilek işletmesinde ton bazında +18 mm dökme kömürde 141.60 YTL, +18 mm torba kömürde 153.40 YTL, 10-18 mm dökme kömürde 135.70 YTL, 10-18 mm torba kömürde 147.50 YTL, 0.5-18 mm toz kömürde de 94.40 YTL olarak belirlendi.

GLİ Müessesesi'ne bağlı Konya Ilgın İşletmesi'nde ise KDV'li perakende satış fiyatları ton bazında parça dökme kömürde 70.80 YTL, parça torba kömürde 82.60 YTL ve toz kömürde 41.30 YTL olarak tespit edildi.

GLİ Müessesesi'nin işletmelerinden kömürlerin yeni fiyatlarla satılmaya başlandığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title